Napomena! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva na stranici. Ako nastavite koristiti ovu stranicu bez promjena postavki Vašeg web preglednika, slažete se s našim korištenjem kolačića.

Razumijem

Povijest

Mimic Park's je mlada kompanija osnovana 2013. g., a svojim klijentima nudi mogućnost cjelokupne realizacije svih projekata vezanih za vodene i zabavne parkove. Budući da znamo koliko je taj proces složen i zahtjevan, kao svoje partnere izabrali smo samo najkvalitetnije kompanije, kako bi zajedno sa njima svojim klijentima ponudili najkvalitetniju uslugu. Na taj način svojim klijentima omogućujemo da maksimalno iskoriste mogućnosti atraktivnih sadržaja kao što su vodeni i zabavni parkovi, te ostvare uspješno poslovanje. 

Danas Mimic Park's surađuje sa kompanijama kao što su WhiteWater West Ltd., koji je najveći svjetski proizvođač vodenih parkova, te zajedno sa svojim ostalim partnerima, koji su među vodećim kompanijama na tržištu u svome području djelovanja, nudi mogućnost izgradnje vodenih parkova po principu "ključ u ruke". Isto tako Mimic Park's nudi i usluge savjetovanja za sve faze izgradnje i upravljanja vodenim i zabavnim parkovima, te se svakodnevno razvija kako bi išao u korak sa stalnim promjenama i svjetskim trendovima u industriji zabave.